POZOR! Nacházíte se na nové adrese webu.


Aktualizujte si prosím adresu ze které jste sem přišli, protože stará adresa přestane brzy fungovat a pak už se sem nedostanete.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Proč si pořídit repasovaný notebook?

Diskuzní fórum (povinná reklama)

Chcete svému malému školákovi udělat radost novým počítačem, ale víte, že nevyužije počítač za 30 tisíc korun? V tom případě je ideálním řešením levné notebooky od společnosti http://www.importpc.cz/, která se zaměřuje na prodej repasovaných počítačů a notebooků od předních světových výrobců jako je Lenovo, HP nebo DELL.

Repasované počítače jsou ideálním řešením do domácnosti, malé firmy nebo pro studenty středních škol. Jsou ideální k prohlížení internetu, psaní dokumentů nebo hraní starších her. To vše za zlomkovou cenu nového počítače. Nové počítače se pohybují cenově kolem 20 až 30 tisíc a proč utrácet tolik peněz, když můžete mít obstojný stroj za zlomek této ceny?

Důležitý je také servis a ten je u repasovaných počítačů na výborné úrovni. Všechny levné počítače jsou totiž důkladně prohlídnuty, promazány. Takže jsou připraveny na každodenní práci.

Zanechat odpověď

Kolik je 13 + 7 ?
Prosím nechte tato políčka jak jsou: